2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: egy nő megrongálta volt férje autóját

Lezárt ügyek: egy nő megrongálta volt férje autóját

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a nővel szemben folytatott le, aki volt férje autóját megrongálta egy konfliktus alkalmával.

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves miskolci nővel szemben.

Egy válófélben lévő házaspár, 2022. október 4-én a délelőtti órákban – egy peres eljárással kapcsolatban – a bíróságra látogatott. Az ottani találkozás konfliktust szült kettejük között, ezért a nő úgy döntött követi volt férjét autójával. A férfinek feltűnt, hogy követi őt, így, hogy elkerülje a munkahelye előtti vitát, a belváros egyik parkolójába ment. Volt felesége ekkor kiszállt autójából, és indulatosan többször megütötte és megkarcolta volt férje autóját egy kulcscsomóval, ezt követően pedig megrúgta a jármű lámpáját is. A férfi ekkor értesítette a rendőrséget.

A nőt előállították a rendőrkapitányságra, és büntetőeljárást indítottak vele szemben. A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek