2023. 03. 22. szerda

Beáta, Izolda, Lea
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • LEZÁRT ÜGYEK: BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLHATNAK A TÁMADÓK

LEZÁRT ÜGYEK: BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLHATNAK A TÁMADÓK

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet két fiatalkorúval szemben folytattak, akik kiraboltak egy fiút.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves fiatalemberrel, és 15 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2021. április 3-án 19 óra körül Miskolc belvárosában leszólítottak három tizenéves fiút, hogy pénzt kérjenek tőlük. Az útonállók agresszív fellépése során a sértettek közül ketten elszaladtak, míg harmadik társuk a fenyegetés hatására odaadta nekik márkás hangszóróját.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd pár órán belül a Sajólád és Felsőzsolca közötti útszakaszon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiút. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd őrizetbe vett gyanúsítottak a kihallgatásukon többek között elmondták, hogy kinek adták tovább a hangszórót. A rendőrök a nyomozás eredményeként lefoglalták, majd visszaadták az eszközt jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek