2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Azt hitte, hogy telefont lopott, de nem

Lezárt ügyek: Azt hitte, hogy telefont lopott, de nem

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a nővel szemben folytatott, aki egy telefonnak hitt áruleolvasó készüléket akart eltulajdonítani.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 32 éves sajókazai nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a nő 2022. február 5-én tért be a férjével együtt vásárolni az egyik kazincbarcikai élelmiszerboltba. Ennek során a vásárlótérben lévő egyik raklapon meglátott egy számára mobiltelefonnak tűnő készüléket, amelyet először egy kolbász alá rejtett, majd onnan a kabátjába tette.

A pénztár előtti sorban-állásakor megmutatta férjének a tiltott módon szerzett eszközt, aki ráparancsolt, hogy azonnal hagyja azt a boltban, így a nő a készüléket a csipszek közé rejtette.

A későbbiekben derült ki, hogy a bolt alkalmazottja hagyta néhány percre a raklap tetején az áruleolvasó készüléket, amit az elkövető mobiltelefonnak hitt.

Az üzlet kamerái által készített felvételek alapján a rendőrök hamar megállapították az elkövető kilétét, akit néhány óra múlva egy közúti ellenőrzés során igazoltattak, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek