2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lekapcsolták a magyar James Bondot

Lenyűgöző videóval száll szembe a magyar rendőrség az ittas vezetéssel, amit – elmondásuk szerint – nem lehet pusztán büntetéssel megállítani.

 

Átélhető jelenetek

 

Berzai Zsolt, r. alezredes, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára kiemelte, hogy az ittas vezetés szinte azóta probléma, hogy megjelentek az első autók. Visszaszorítása a rendőrség nagyon fontos célja, de ennek csak az egyik eszköze a büntetés. Sokkal fontosabb a meggyőzés, amelynek nagyon jó eszközei az átélhető jelenetek, amelyek jobban rögzülnek, mint a szigorú paragrafusok.

 

– Évek óta tart az együttműködésünk Tordai István műsorvezetővel. Fontosnak tartjuk, hogy könnyed, szórakoztató stílusban adják át a nagyközönségnek még a legkomolyabb üzeneteket is. Nem volt kérdés, hogy az új kezdeményezés mellé álljunk – tette hozzá az alezredes.

 

Ön dönt. Iszik, vagy vezet

 

– Korábban készítettünk két nemzetközi filmet a James Bond mozit támogató világmárkákkal együttműködésben, és mind a kettő hangos sikert aratott. A filmekben én alakíthattam a főhőst, ezért a sajtó megpecsételt: Tordai István a magyar James Bond. Megjegyzem, semmilyen szinten nem tartom magam a világhírű 007-esnek, de ha már így alakult, gondoltuk miért ne állíthatnánk e történetet jó ügy szolgálatába. A rendőrséggel közösen készítettünk egy mozis minőségű filmet, melynek üzenete: Ön dönt. Iszik, vagy vezet – mondta Tordai István.

A Zéró Tolerancia című film: https://www.youtube.com/watch?v=lUkr3yv4NVA

 

– Mivel e témakört már számtalanszor feldolgozták, ezért szerettünk volna újszerűt alkotni. A képeket több nap alatt vettük fel, a Hungaroringen és a gödöllői Királyi Kastélyban. Grandiózus feladat volt, de ha képeinkkel megmentünk egy életet, akkor már megérte – tette hozzá a magyar James Bond.

 

Több híresség is beállt a jó ügy mellé

 

Sütő Enikő, Berki Krisztián, olimpiai bajnok, Bikfalvi Tamás, műsorvezető, Kiss Virág, fitnesz világbajnok is szerepel a kisfilmben. A film zenéjének címe Összeérünk, melynek Zsombok Réka (Zséka) az előadója és társszerzője.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek