2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Környezetbarát és nagy hatású kézmosószerek dióliszttel vagy faliszttel

Környezetbarát és nagy hatású kézmosószerek dióliszttel vagy faliszttel

Valószínűleg már mindenki találkozott azzal a helyzettel otthoni bütykölés vagy a műhelyben történő munkálatok után, hogy igazán makacs foltok maradnak az ember kezén, karján. Ezeket olykor igazi kihívás eltávolítani, pláne nehéz olyan megoldást találni, ami nem károsítja a bőrt és még környezetbarát is.

Kiváló megoldás a dióliszt és a faliszt

A Weber Autotechnik kézmosószereinek kínálatában megtalálhatók azok a hatékony készítmények, amelyekkel még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak. Kezdjük a sort azzal a krémmel, amiben dióliszt is található. Ez egy koncentrált, kifejezetten erős kéztisztító krém, azonban emellett bőrbarát, sőt, ápoló hatása is van. A diólisztnek köszönhetően teljes mértékben környezetbarát, amely kiváló tisztításfokozó bázissal van ellátva.

Az erősebb, makacsabb szennyeződéseket is könnyedén leszedi, mint amilyenek az olajok, zsírok, korom, kenőanyagok, grafit vagy fémpor is. A dióliszt mellett szokás még használni a falisztet is, ami szintén egy rendkívül erős koszoldó, ugyanakkor ápoló hatású és gyengéd kézmosó paszta. Hidratáló hatása is van, mindezt pedig mikroműanyagok nélkül oldja meg.

A szennyeződések eltávolítása kifejezetten fontos higiéniai okok miatt, de emellett gyakran munka közben, egyes műveletek között is szükség van arra, hogy például a zsírt, olajat ne vigyük át egyik felületről a másikra. Ezért is számít fogyóeszköznek a kézmosószer, érdemes nagy kiszerelésben beszerezni, de az sem mindegy, hogy melyiket választjuk.

Figyeljünk oda magunkra és a környezetre!

Ma már egyre nagyobb elvárás az a legtöbb termékkel, készítménnyel szemben, hogy ne csak az emberi egészségre ne legyen ártalmas, de környezetbarát alapanyagokból is készüljön. Az éghajlatváltozás, a környezetszennyezés hatásait mindenki érezheti, ezért is egyre égetőbb, hogy olyan eszközöket, kiegészítőket használjunk, amelyek nem növelik, sőt, inkább csökkentik az ökológiai lábnyomunkat.

A dióliszttel, faliszttel készült kézmosószerek kiváló példát jelentenek erre. Hisz nem csupán hatékony tisztítószerek, de emellett még a bőrünkre is jó hatással vannak, valamint a környezetbe kerülve semmilyen negatív hatással nem jár a jelenlétük.

A rendszeres kézmosás fontossága

Az elmúlt években alapból a figyelem középpontjába került a rendszeres kézmosás a pandémiának köszönhetően. A munka, a bütykölés során az általános ajánlás az, hogy minden egyes lépés között szabaduljunk meg a szennyeződésektől. Ezzel a munkavégzés minősége is javítható, valamint a nap végén nem kell annyit szenvednünk az egész napos kosz eltávolításával.

Ehhez az is kell, hogy mindig legyen otthon elegendő minőségi kézmosószer. Ha valahol, itt egyáltalán nem szabad az árcédula alapján dönteni, hisz a bőrünk védelme már csak azért is fontos, hogy a következő nap is munkába tudjunk állni./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…

További cikkek