2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Kiszűrt közúti kockázati tényező

A rendőrök az M3-as autópályán, az Igrici pihenőnél vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Encsi Autópálya Alosztály egyenruhásai 2022. február 11-én az éjféli órákban az M3-as autópályán Debrecen felé közlekedő autószállító járműszerelvényt vezető román állampolgárságú férfivel szemben intézkedtek.

A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget összesen 2 740 kilogrammal meghaladta. A tetten ért gépkocsivezető ellen a rendőrök közigazgatási eljárást kezdeményeztek, és 500 000 forint bírságot szabtak ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök – a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben – a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek