2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Kiszűrt közúti kockázati tényező

A rendőrök az M3-as autópályán, az Igrici pihenőnél vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Encsi Autópálya Alosztály egyenruhásai 2022. február 11-én az éjféli órákban az M3-as autópályán Debrecen felé közlekedő autószállító járműszerelvényt vezető román állampolgárságú férfivel szemben intézkedtek.

A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget összesen 2 740 kilogrammal meghaladta. A tetten ért gépkocsivezető ellen a rendőrök közigazgatási eljárást kezdeményeztek, és 500 000 forint bírságot szabtak ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök – a kiemelt szabálysértések elkövetőivel szemben – a közlekedés biztonsága érdekében alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum