2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Kicsörgött a lopott telefon

A rendőrök felhívták a feltételezett betörőket, de nem vették fel a telefont, ezért az egyenruhások bementek értük.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 50 éves és egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2023. január 26-án betörtek egy miskolci házba, ahonnan mintegy 15 millió forint értékben tabletet, telefont, fülhallgatót, illetve két értékes karórát loptak el.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőket. A rendőrök munkáját támogatta az is, hogy a tablet aktuális helye bemérhető volt, illetve a fülhallgató is bejelzett a feltételezett elkövetők búvóhelye közelében. A Miskolci Rendőrkapitányság, és a Közterületi Támogató Alosztály munkatásai először felhívták a korábban eltulajdonított telefont, ami hallhatóan kicsörgött. A rendőrök ezt követően behatoltak abba a miskolci lakásba, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 2022. január 29-én őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…