2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Ki ez a csinos nő Vastag Tamás mellett?

Ki lehet ez a csinos nő Vastag Tomi mellett? Az énekes szuper formában van, amióta egy tudományos formula segítségével elbúcsúzott a súlyfeleslegétől. Az ismeretlen szőke nő most Tamás izmait veszi kézbe.

 

 

 

 

 

Újra jól érzi magát a bőrében Vastag Tomi. A zenész tavasszal 17 kilótól szabadult meg és nemrég sportolni is elkezdett. Tomi fogyása óta rengeteg pozitív visszajelzést kap, mindenki úgy látja, olyan, mintha tíz évet fiatalodott volna.

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben, rengeteg energiám van, ezt annak köszönhetem, hogy lefogytam. Két hónap alatt értem el ezt az eredményt, amiben nagyon sokat segített, hogy rátaláltam egy nemzetközi kutatásokon alapuló módszerre, ami gyakorlatilag elvette az éhségérzetem, mivel a receptúra blokkolta az éhségközpontomat. Ráadásul a kúra hatására, a benne lévő szívórost segítségével normalizálódott az emésztésem is. Hihetetlen, hogy így mennyivel többet tudok edzeni, mint régen, főleg a saját testsúlyos edzésből. Fleischmann Éva személyi edző segít benne, aki hihetetlenül türelmes, de ha az egészségről van szó, akkor könyörtelenül számon kéri az elvárt gyakorlatokat, ez pedig nagyon motiválóan hat rám.” – kezdte Tamás, akit a rengeteg pozitív visszajelzés csak megerősített abban, hogy jó úton jár.

A zenész rengeteg rajongói levelet kap nap, mint nap, sokan azonban a kezdetek óta támogatják őt.

„Szeretnék még jobban kinézni, ami hiúságnak tűnhet, de az az igazság, hogy jól esik hallani a környezetem visszajelzéseit, Mindenki nagyon pozitívan látja azt a változást, amin az utóbbi időben keresztül mentem, azt mondják, hogy tíz évet fiatalodtam. Csaba, a bátyám mindig is példakép volt nekem az élet sok területén, köztük az edzésben is, ugyan résen kell lennem ha az ő mintáját akarom követni, de úgy érzem most már nem behozhatatlan a hátrányom” – magyarázta nevetve a visszafiatalodott énekes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…