2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kérdőív arról, hogy milyen Népkertet szeretnénk

Kérdőív arról, hogy milyen Népkertet szeretnénk

Elindult a II. Városi Est szervezése, a beszélgetés előkészítésének részeként ezúttal is egy úgynevezett „közérzeti” kérdőívet tölthetünk ki. Az állampolgárok ebben előzetesen kifejthetik véleményüket arról, milyen Népkertet szeretnének. Az eredményeket később összegzik a szakemberek, és a december 1-i eseményen ismertetik, hogyan képzelik el a miskolciak a terület megújulását.

 

A Népkert sokunk számára fontos része a városnak, azonban ahány ember, annyi vélemény létezik arról, hogyan szolgálhatná legjobban a terület a városlakókat. A Városi Est szervezői szeretnék előzetesen megismerni ezeket a gondolatokat, hogy aztán kiértékelhessék őket, felkészülhessenek belőlük és jó szakemberek módjára reagálni tudjanak rájuk a december 1-jén, 17 órakor kezdődő eseményen.

A https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAPniVUtnKtx68uVUUgEUg7socaG3jDhGmYhZf9HKPZ94zzg/viewform linken elérhető kérdőívnek, és a Városi Estnek éppen az a célja, hogy az emberek úgy tudjanak a Népkert lehetőségeiről gondolkodni, hogy ismerik az adottságokat, korlátokat, amelyek behatárolják egy jövőbeli fejlesztés lehetőségeit.

Az esten ennek megfelelően szakértők osztják majd meg gondolataikat egyebek mellett az építészeti, kertészeti és gazdasági lehetőségekről, hogy aztán az állampolgárok felelősségteljesen, a tények ismeretében alkothassanak majd véleményt a témában egy későbbi ponton.

A Népkertet érintő Városi Estre később indul majd a regisztráció, azonban a kérdőív kitöltésével, illetve a https://tervezzukmiskolcot.hu/ oldalra felkerülő anyagok böngészésével addig is hangolódhatunk az eseményre.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek