2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Keleti Andrea és Kandász Andi retro aerobik szettben edzett

Keleti Andrea és Kandász Andi retro aerobik szettben edzett

A Flashdance című film miatt lett táncos Keleti Andi, most pedig barátnőjével, Kandász Andival felidézték az kultikus 80-as éveket. Januári edzésüket Jane Fonda kultikussá vált szettjében kezdték, és bizony nincs is takargatnivalójuk. Tökéletesen mutatnak rajtuk a feszes ruhadarabok, mindketten bebizonyították: 40 vagy 50 felett is meg lehet szabadulni a plusz kilóktól.

 

 

 

 

Hódít a retró láz: Kandász Andi és Keleti Andrea sportosan kezdik a 2023-as évet, de ahogy az már megszokott tőlük, egy kis csavart is belecsempésztek az aerobik órába…

„Kandival minden őrültségbe képesek vagyunk belemenni, így egyértelmű volt, hogy kipróbáljuk a retró aerobik órát. Nekem amúgy is nagyon sokat jelent ez a korszak, hiszen miután megnéztem a Flashdance című filmet, egész nap a szobában le és fel tigrisbukfenceztem a kanapéról, és akkor döntöttem el, hogy én is táncos akarok lenni” – kezdte Keleti Andi.

„Amúgy nem szeretem a szűk cuccokat, de ebben a Jane Fonda aerobik szettben nagyon jól érzem magam. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy egy palesztin étvágycsökkentő szuperrostot és izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszatot ötvöző gyógynövényreceptúra segítségével két ruhaméretet sikerült lefogynom. Az önsanyargatás nélkül elért 10 kilós mínuszt azóta is tartom, ami azért is fontos, mert a táncóráimon én állok a legközelebb a tükörhöz, így nem mindegy, mit látok benne és milyen példát mutatok a tanítványoknak” – tette hozzá, aki Kandász Andinak is elárulta a fogyása titkát.

„Nagyon megváltoztatta az életemet, hogy lefogytam, jobban érzem magam a bőrömben, másként szemlélem a világot, élvezek minden pillanatot. Egyetértek azzal, hogy mindenki fogadja el magát, de ha valaki 30-40 kiló felesleget hord, annak egészségügyi kockázata van, a mi korunkban erre különösen fontos odafigyelni. Ráadásul, mivel Andi megosztotta alakjának titkát és így segített nekem a fogyásban, kialakult köztünk egy nagyon jó barátság, gyakorlatilag össze vagyunk fonódva” – meséli 23 kilós fogyásának történetét Kandi, aki szintén imádja a retró életérzést. „A véremben van az életigenlés, azt gondolom, hogy minden újdonságot ki kell próbálni, és ez a régiesség most újdonság – mondta Kandász Andi, aki azt meséli, ha valaki azt mondta volna 10 éve, hogy 2023-ban ilyen edzőszettben indítja az évet, azt biztos, hogy kételkedve fogadja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…