2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Zseblámpát rabolt, elfogták

Bevásárlóközpontban próbált rabolni egy kazincbarcikai fiú. Rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 15 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított két társával 2017. szeptember 4-én 19 óra körül zseblámpát lopott egy bevásárlóközpontból. Ahogy a biztonsági őr a lopást észlelte, értesítette a rendőrséget és visszatartotta a fiatalokat. A fiatalkorú – birtokában a lámpával – a biztonsági őrrel dulakodni kezdett és bántalmazta, a helyszínről el akart menekülni, de az őr ezt megakadályozta.

A járőrök a helyszínre érkezésüket követően a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt, két társával szemben pedig szabálysértési eljárás indult.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…