2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Zsákban lopott laptopot

A lopott laptopot akarta értékesíteni az a tiszacsermelyi tolvaj, akit mindeközben a Cigándi Rendőrőrs munkatársai tetten értek.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőse egy 26 éves tiszacsermelyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 19-én 8 óra előtt betört egy helyi közintézménybe, ahonnan három hordozható számítógépet tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök már a helyszíni szemle alatt beazonosították a lehetséges elkövetőt. A Cigándi Rendőrőrs munkatársai a felvett információs szálak végén tetten érték a 26 éves férfit, aki éppen egy sárospataki műszaki boltban akarta értékesíteni a korábban ellopott eszköz egyikét.

A rendőrségre előállított férfi beismerő vallomást tett, egyben elmondta, hová rejtette a többi, zsákban lapuló laptopokat.

A rendőrök a lefoglalt számítógépeket visszaadták jogos tulajdonosának.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum