2022. 10. 7. péntek

Amália
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF

Zsákban lopott laptopot

A lopott laptopot akarta értékesíteni az a tiszacsermelyi tolvaj, akit mindeközben a Cigándi Rendőrőrs munkatársai tetten értek.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőse egy 26 éves tiszacsermelyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 19-én 8 óra előtt betört egy helyi közintézménybe, ahonnan három hordozható számítógépet tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök már a helyszíni szemle alatt beazonosították a lehetséges elkövetőt. A Cigándi Rendőrőrs munkatársai a felvett információs szálak végén tetten érték a 26 éves férfit, aki éppen egy sárospataki műszaki boltban akarta értékesíteni a korábban ellopott eszköz egyikét.

A rendőrségre előállított férfi beismerő vallomást tett, egyben elmondta, hová rejtette a többi, zsákban lapuló laptopokat.

A rendőrök a lefoglalt számítógépeket visszaadták jogos tulajdonosának.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek