2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Zátonyra futtatott cigarettauszály Tuzsérnál + Videóval!

A Magyar és Szlovák hatóságok közös munkájának és együttműködésének eredményeként nagymennyiségű zárjegy nélküli cigarettaszállítmányt sikerült „zátonyra” futtatni Tuzsérnál, amit az elmúlt éjjel kívántak Ukrajnából a Tiszán becsempészni Magyarországra.

Február 11-én késő este a Sátoraljaújhelyi Magyar – Szlovák Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyen (KKSZH) keresztül érkezett jelzés a szlovák rendőri szervektől, mely szerint a Tiszán jelentős mennyiségű cigarettát csempésznek Ukrajna felől Magyarországra.

A KKSZH munkatársai soron kívül felvették a kapcsolatot a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, valamint a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival.

A szlovák szervekkel való gyors információcsere, valamint közös akció eredményeként a Sátoraljaújhelyi, valamint a Záhonyi rendőröknek a Kisvárdai pénzügyőrökkel együtt sikerült a mindenképpen jelentős mennyiségnek számító cigarettaszállítmányt az éjjel Tuzsérnál „zátonyra” futtatni. A csempészek a jelentős mennyiségű dohányt a motorcsónakban a településnél hátrahagyták.

A folyóparton hátrahagyott csempészszállítmány partra juttatása és kiemelése jelenleg is tart.

A B-A-Z. MRFK – Sz-Sz.B. MRFK sajtószolálatának közös közleménye


 

 


 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum