2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Zátonyra futtatott cigarettauszály Tuzsérnál + Videóval!

A Magyar és Szlovák hatóságok közös munkájának és együttműködésének eredményeként nagymennyiségű zárjegy nélküli cigarettaszállítmányt sikerült „zátonyra” futtatni Tuzsérnál, amit az elmúlt éjjel kívántak Ukrajnából a Tiszán becsempészni Magyarországra.

Február 11-én késő este a Sátoraljaújhelyi Magyar – Szlovák Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyen (KKSZH) keresztül érkezett jelzés a szlovák rendőri szervektől, mely szerint a Tiszán jelentős mennyiségű cigarettát csempésznek Ukrajna felől Magyarországra.

A KKSZH munkatársai soron kívül felvették a kapcsolatot a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, valamint a szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival.

A szlovák szervekkel való gyors információcsere, valamint közös akció eredményeként a Sátoraljaújhelyi, valamint a Záhonyi rendőröknek a Kisvárdai pénzügyőrökkel együtt sikerült a mindenképpen jelentős mennyiségnek számító cigarettaszállítmányt az éjjel Tuzsérnál „zátonyra” futtatni. A csempészek a jelentős mennyiségű dohányt a motorcsónakban a településnél hátrahagyták.

A folyóparton hátrahagyott csempészszállítmány partra juttatása és kiemelése jelenleg is tart.

A B-A-Z. MRFK – Sz-Sz.B. MRFK sajtószolálatának közös közleménye


 

 


 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek