2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Vigyázzanak a nyugdíjasok!

ÖNNÉL IS KOPOGTATHAT A NYUGDÍJFOLYÓSÍTÓ ALKALMAZOTTJA! – NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK!
FIGYELEM! ÉRDEMES TERJESZTENI A NYUGDÍJASOK KÖZÖTT! HIVATALOS ONYF NYOMTATVÁNNYAL PRÓBÁLJÁK ÁTVERNI ŐKET!


Érdemes terjeszteni a nyugdíjasok között. A mai nap folyamán egy közeli idős ismerősünkhöz becsengetett egy 40-45 év körüli kb. 170-175 centi magas őszes hajú fehér férfi, hogy a Nyugdíjfolyósítótól jött és még a mai nap folyamán be kell nyújtani az alábbi nyomtatványt, ha szeretné a nyugdíjemelést  jövőre.

Természetesen ez nem igaz, semmi ilyen nyomtatványt nem küld a Nyugdíjfolyósító, ha mégis, azt kizárólag POSTAI úton teszi. A bűnözök így mérik fel az idős emberek otthonát, és ha az idős ember be is engedi őket, akkor akár ki is rabolják. Kérek mindenkit ossza meg és ha van a családban idős rokon, figyelmeztesse, hogy még csak véletlenül se nyissák ki az ajtót az ilyen és ehhez hasonló szöveggel érkező csalóknak!!!

Forrás: nyugdijas.network.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya kiemelt figyelmet fordít a szépkorúak áldozattá válásának megelőzésére.

A debreceni Széchenyi kerti Református Szociális Szolgálat felkérésére a megyei bűnmegelőzési osztály munkatársai előadást tartottak 2016. január 18-án nyugdíjasok részére.

Az előadás témája a telefonos csalások áldozattá válásának megelőzése mellett, a házaló árusok, egyéb trükkös módszerrel a sértettek otthonába bejutni szándékozó idegenek veszélye és megelőzésének lehetőségei voltak. A rendőrök megtörtént eseteken keresztül hívták fel a nyugdíjasok figyelmét azokra a szituációkra, amelyekkel a mindennapokban is találkozhatnak.

A rendőrséget Vezendi Jánosné r. alezredes és Dr. Juhász Zoltán r. alezredes képviselte, akik a résztvevő időskorúakat az őket veszélyeztető helyzetek kezelésének és megelőzésének lehetőségeiről tájékoztatták.
A program végén az érdeklődők a lakásbetörések megelőzése érdekében az ingatlanok védelmét szolgáló különféle elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi eszközöket, berendezéseket ismerhettek meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…