2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Vigyázzanak a nyugdíjasok!

ÖNNÉL IS KOPOGTATHAT A NYUGDÍJFOLYÓSÍTÓ ALKALMAZOTTJA! – NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK!
FIGYELEM! ÉRDEMES TERJESZTENI A NYUGDÍJASOK KÖZÖTT! HIVATALOS ONYF NYOMTATVÁNNYAL PRÓBÁLJÁK ÁTVERNI ŐKET!


Érdemes terjeszteni a nyugdíjasok között. A mai nap folyamán egy közeli idős ismerősünkhöz becsengetett egy 40-45 év körüli kb. 170-175 centi magas őszes hajú fehér férfi, hogy a Nyugdíjfolyósítótól jött és még a mai nap folyamán be kell nyújtani az alábbi nyomtatványt, ha szeretné a nyugdíjemelést  jövőre.

Természetesen ez nem igaz, semmi ilyen nyomtatványt nem küld a Nyugdíjfolyósító, ha mégis, azt kizárólag POSTAI úton teszi. A bűnözök így mérik fel az idős emberek otthonát, és ha az idős ember be is engedi őket, akkor akár ki is rabolják. Kérek mindenkit ossza meg és ha van a családban idős rokon, figyelmeztesse, hogy még csak véletlenül se nyissák ki az ajtót az ilyen és ehhez hasonló szöveggel érkező csalóknak!!!

Forrás: nyugdijas.network.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya kiemelt figyelmet fordít a szépkorúak áldozattá válásának megelőzésére.

A debreceni Széchenyi kerti Református Szociális Szolgálat felkérésére a megyei bűnmegelőzési osztály munkatársai előadást tartottak 2016. január 18-án nyugdíjasok részére.

Az előadás témája a telefonos csalások áldozattá válásának megelőzése mellett, a házaló árusok, egyéb trükkös módszerrel a sértettek otthonába bejutni szándékozó idegenek veszélye és megelőzésének lehetőségei voltak. A rendőrök megtörtént eseteken keresztül hívták fel a nyugdíjasok figyelmét azokra a szituációkra, amelyekkel a mindennapokban is találkozhatnak.

A rendőrséget Vezendi Jánosné r. alezredes és Dr. Juhász Zoltán r. alezredes képviselte, akik a résztvevő időskorúakat az őket veszélyeztető helyzetek kezelésének és megelőzésének lehetőségeiről tájékoztatták.
A program végén az érdeklődők a lakásbetörések megelőzése érdekében az ingatlanok védelmét szolgáló különféle elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi eszközöket, berendezéseket ismerhettek meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum