2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vádemelési javaslat

A lopott kismotort nem tudta beindítani, ekkor egy kerékpárt is elemelt az a polgári férfi, akit néhány utcával odébb elfogtak a rendőrök. Tiszaújváros egyik társasháza elől 2013. augusztus 6-án éjjel, 1.30 óra körüli időben eltulajdonítottak egy ott leállított robogót. A sértett bejelentését követően a kiérkező rendőrök a közelben, az erdő szélén megtalálták az ellopott segédmotor-kerékpárt. Az elkövető felkutatására tett intézkedések során a járőrök a 35-ös számú főút és a Szederkényi út kereszteződésénél egy kerékpárt toló férfit igazoltattak. A 22 éves Cs. István a rendőrök kérdéseire elmondta, hogy Polgárra indult volna haza, ezért elkötött egy robogót. Mivel nem tudta azt kulcs nélkül elindítani, a motort hátrahagyva elemelt egy lelakatolt kerékpárt és azzal ment tovább.

 A polgári 22 éves Cs. Istvánnal szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett kísérlete miatt folytatott nyomozást, melyet a napokban befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek