2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Urald a vasat, urald magad!

„Legyetek láthatóak, mint a szentjánosbogarak” – mondja Podani Milán (MILU) motorversenyző, a European Street Freestyle Cup harmadik helyezettje. Mutatványait élvezettel nézzük, tanácsait, pedig erősen fogadjuk meg!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Podani Milán extrém motorversenyzővel fogott össze, hogy széles utat és biztonságos közlekedést kívánjon minden motorosnak és közlekedőnek.

Az extrém motorsport kiváló művelője olyan mutatványokra képes a motorjával, amelyeket jobb, ha meghagyjuk a profiknak. Egy profi professzionális tanácsa azonban olyan törvény, mint motorozás előtt bukósisakot felvenni, – ami megfelelő módon be is van kötve. A vas fölötti uralom valójában a motoros önuralma.

Használjatok megfelelő védőruházatot, minőségi bukósisakot!
Tartsátok be a szabályokat!
Legyetek láthatóak, mint a szentjánosbogarak!
Ne húzd tövig a gázt, figyelj a megfelelő sebességre, mert az életünk múlhat rajta!
Urald a vasat, urald magad!

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum