2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Urald a vasat, urald magad!

„Legyetek láthatóak, mint a szentjánosbogarak” – mondja Podani Milán (MILU) motorversenyző, a European Street Freestyle Cup harmadik helyezettje. Mutatványait élvezettel nézzük, tanácsait, pedig erősen fogadjuk meg!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság Podani Milán extrém motorversenyzővel fogott össze, hogy széles utat és biztonságos közlekedést kívánjon minden motorosnak és közlekedőnek.

Az extrém motorsport kiváló művelője olyan mutatványokra képes a motorjával, amelyeket jobb, ha meghagyjuk a profiknak. Egy profi professzionális tanácsa azonban olyan törvény, mint motorozás előtt bukósisakot felvenni, – ami megfelelő módon be is van kötve. A vas fölötti uralom valójában a motoros önuralma.

Használjatok megfelelő védőruházatot, minőségi bukósisakot!
Tartsátok be a szabályokat!
Legyetek láthatóak, mint a szentjánosbogarak!
Ne húzd tövig a gázt, figyelj a megfelelő sebességre, mert az életünk múlhat rajta!
Urald a vasat, urald magad!

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…