2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb pincefeltörőket fogtak el az Avason

Mintegy harminc pincét törtek fel azok a miskolci elkövetők, akiket a rendőrség elfogott, a bíróság pedig a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezett.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Józseffel, R. Józseffel valamint Sz. Jánossal szemben, akik az elmúlt hónapokban, az Avasi Rendőrőrs illetékességi területén, több bérház pincetároló helyiségét feltörték és onnan különféle szerszámokat, használati tárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként az Avasi Rendőrőrs járőrei 2013. március 28-án érték tetten az elkövetőket. A gyanúsítottak a Testvárosok útján törtek fel egy pincét, de megzavarták őket, így elmenekültek a helyszínről, voltaképpen egyenest a rendőrök karjaiba.

Az előállításukat követően a gyanúsítotti kihallgatás során egyikük többek között elmondta, hogy az Avasi lakótelepen több bűncselekményt is elkövetett társával. Így az elfogásuk napjáig az elmúlt időszakban közel harminc tároló és pincehelység feltörésére nézve tettek beismerő vallomást.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek