2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Újabb drog-dealer a rács mögött

Lakásán fogták el a rendőrök azt az ózdi férfit, akit a hatóság kábítószer-terjesztéssel gyanúsít. Az összehangolt rendőri akcióban az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Akció alosztály munkatársai vettek részt.

A nyomozás adatai alapján a 26 éves ózdi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ez év elejétől több helyi személy számára folyamatosan, napi rendszerességgel különböző fajtájú drogokat kínált és adott át.

A gyanúsított lakásán megtartott házkutatások alkalmával a rendőrség kábítószereket, tablettákat, patikamérleget, fecskendőket továbbá tűket foglalt le. A drog pontos mennyiségét és hatóanyagtartalmát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

A drog-dealer elfogását követően a rendőrök több, kábítószer fogyasztót is elfogtak, akik szervezetében kábítószernek minősülő anyagot mutatott ki a gyorsteszt.

Tekintettel arra, hogy az előzetes letartóztatás feltételei fennálltak, illetve a gyanúsítottal szemben hasonló és más bűncselekmények elkövetése miatt már több jogerős bírói ítélet is született, ezért őt az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. Ezt követően a rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…