2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Újabb csapás a drogpiacra – Fiatalkorú drogfutár futott a rendőrök hálójába
Újabb csapás a drogpiacra - Fiatalkorú drogfutár futott a rendőrök hálójába

Újabb csapás a drogpiacra – Fiatalkorú drogfutár futott a rendőrök hálójába

Újabb csapás a drogpiacra - Fiatalkorú drogfutár futott a rendőrök hálójábaEgy fiatalkorú drogfutárt, megbízóját és annak társait sikerült azonosítani, majd elfogni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai április 21-én az esti órákban ellenőrzést tartottak a miskolci Tiszai pályaudvaron. Egy feltűnően gyanúsan viselkedő fiatalembert vontak ellenőrzés alá, akinek táskájából fehérport tartalmazó gyorszáras tasak, illetve zöld, szárított növények kerültek elő. Mint utóbb kiderült amfetamin származékot és cannabist szállított a 17 éves fiatalember Budapestről Miskolcra.

A rendőrségi eljárás során rövid időn belül sikerült a nyomozóknak feltérképezni a futár megbízóját, illetve annak társát. A nyomozás során további kihallgatások várhatóak.

Újabb csapás a drogpiacra - Fiatalkorú drogfutár futott a  rendőrök hálójábaA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság visszaélés kábítószerrel bűntett miatt bűnügyi őrizetbe vette a 28 éves Cs. N.-t, – aki többek között fiatalkorú társának adott megbízást a drog szállítására – és társát, a 21 éves Sz. T.-t. A miskolci gyanúsítottakkal szemben a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésre.

A 17 éves fiatalkorú szállítóval szemben szintén visszaélés kábítószerrel bűntett miatt folytat a hatóság eljárást. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a rendőrség különböző kábítószereket, gyorszáras tasakokat, digitális mérleget foglalt le, amelyek alátámasztják a drogterjesztésének megalapozott gyanúját.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek