2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból
A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból

A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból

A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek BorsodbólInformációs társadalom – igényekhez igazodó Rendőrség! Mostantól a megyei rendőr-főkapitányság honlapján külön szolgáltatásként igénybe vehető  RSS funkciónak köszönhetően az érdeklődők azonnal értesülhetnek Borsod-Abaúj-Zemplén rendőrségi híreiről. A 2010. év a Rendőrségen „a lakossági bizalom erősítésének éve”. Ennek érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a tavalyi év végén a Rendőrség weboldalához kapcsolódó alportálként – a www.police.hu/borsod címen – elkészítette hivatalos honlapját.

Tavaly október elseje óta a főkapitányság honlapját 26 országból, több mint 32.000 alkalommal tekintették meg. A legtöbb látogató természetesen magyar volt, de többek között német-, szlovák, angol és amerikai érdeklődő is olvasta már a borsodi rendőrségi híreket.

A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból A Mi rendőrségünk Önökért! RSS rendőri gyorshírek Borsodból

Forrás: google.hu

A honlap és egyben a főkapitányság különlegességeként és erényeként is említhető, hogy országosan egyedülállóan február 25-től Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány egy-egy időszakhoz kapcsolódó aktuális gondolatait háromhetenként „Főkapitányi Napló” címmel osztja meg a nagyközönséggel és a portál olvasóival.

Hasznos információk, hírek, letölthető dokumentumok; a weboldal elsődleges funkciója a szolgáltatás! Így a honlapon természetesen a megye egyes rendőri szerveinek közérdekű adatai, elérhetőségei – közte a Google térkép pontos helymegjelölésével – valamint a vezetők és az egyes szakterületek ügyfélfogadással kapcsolatos információi, mind-mind megtalálhatók.

Az aktuális rendőrségi híreken, közleményeken túlmenően az oldalon „szörfözők” fellelhetnek traffipax információkat, rendőrségi felhívásokat is, de a polgárok számára jól hasznosítható bűn- és baleset-meglőzési információkkal is szolgál a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Információs háttér:

Tisztelettel köszöntjük a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján! Ismerje meg jobban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot, hiszen a Mi rendőrségünk Önökért dolgozik!

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…