2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a tiszaújvárosi férfit és társait, akik új pszichoaktív anyagot árultak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sz. János 23 éves és R. Fanni 19 éves tiszaújvárosi lakosokkal, továbbá M. Mihály 36 éves polgári lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 13-ai elfogásáig kábító hatású anyagot árult több környékbeli személynek. A „kristályt” többek között M. Mihálynak adta el, aki fogyasztotta, illetve tovább értékesítette az anyagot.

A gyanúsítottakat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai fogták el. A rajtaütés során Sz. János barátnője, R. Fanni megpróbálta elrejteni a „kristály” kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, kiskanalat, továbbá magát az anyagot, illetve nagymennyiségű készpénzt, amelyeket a rendőrség lefoglalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói Sz. Jánost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra 2015. október 16-án az illetékes járásbíróság elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek