2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „Tudnál adni egy kis pénzt és cigit?” – Őrizetben a lejmolóból lett rabló

„Tudnál adni egy kis pénzt és cigit?” – Őrizetben a lejmolóból lett rabló

Cigarettát és pénzt kért, de miután nem kapott, ütött a hajnali lejmoló Miskolcon. A bejelentést követően a járőrök azonnal elfogták és őrizetbe vették a rablót. A Miskolc Corvin úton 2013. május 17-én hajnali háromkor egy üzlet bejárata előtti járdaszakaszon cigarettát és pénzt kérve leszólítottak egy 40 éves férfit. A lejmoló a kapott nemleges válasz után a sértett derekán lévő övtáskát leszakította, minek következtében az abban lévő iratok és értékek földre estek. Az így földre került mobiltelefont a támadó felkapta majd szándékát nyomatékosítva annak tulajdonosát megütötte.

A támadót a Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztályának munkatársai a kapott személyleírás alapján a helyszínről való menekülés közben elfogták.

A kapitányságra előállított J. Gyula 47 éves erdőbényei lakost – rablás megalapozott gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban – a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztéssel éltek az ügyészségen előzetes letartóztatása indítványozása iránt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek