2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Szabálysértési őrizetbe vételek. Körözött személyeket fogtak a miskolci rendőrök

Szabálysértési őrizetbe vételek. Körözött személyeket fogtak a miskolci rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában garázdaság miatt három, míg távoltartási szabályok megszegése és kerékpárlopás miatt egy-egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.


A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai pénteken két körözött személyt kerítettek kézre, akikkel szemben az illetékes bíróságok büntetés letöltésének meg nem kezdése, valamint lopás miatt adtak ki elfogatóparancsot. A felkutatott és elfogott 40 és 26 éves helyi férfiakat a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Szerencsi és a Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy esetben.

Közlekedésrendészeti helyzetkép: Pótkocsi hátuljába fúródott a személyautó

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további öt anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Péntek délelőtt a 26-os számú fő út Sajókeresztúri szakaszán egy Daewo Tico vezetője Miskolc irányába haladva nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító nehézpótkocsis járműszerelvény mögött és a személyautó elejével a pótkocsi hátuljának ütközött. A balesetben megsérült személyautó vezetőjét – egy 53 éves kurityáni nőt – a mentők kórházba szállították.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
„Százmilliós étkészlet”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei hatvanezer doboz csempészcigaretta útjának szabtak gátat Fejér vármegyében.  Az…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …