2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Szabálysértési őrizetbe vételek. Körözött személyeket fogtak a miskolci rendőrök

Szabálysértési őrizetbe vételek. Körözött személyeket fogtak a miskolci rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában garázdaság miatt három, míg távoltartási szabályok megszegése és kerékpárlopás miatt egy-egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.


A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai pénteken két körözött személyt kerítettek kézre, akikkel szemben az illetékes bíróságok büntetés letöltésének meg nem kezdése, valamint lopás miatt adtak ki elfogatóparancsot. A felkutatott és elfogott 40 és 26 éves helyi férfiakat a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Szerencsi és a Miskolci Rendőrkapitányság egy-egy esetben.

Közlekedésrendészeti helyzetkép: Pótkocsi hátuljába fúródott a személyautó

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további öt anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Péntek délelőtt a 26-os számú fő út Sajókeresztúri szakaszán egy Daewo Tico vezetője Miskolc irányába haladva nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító nehézpótkocsis járműszerelvény mögött és a személyautó elejével a pótkocsi hátuljának ütközött. A balesetben megsérült személyautó vezetőjét – egy 53 éves kurityáni nőt – a mentők kórházba szállították.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…