2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Törülköző helyett vágott dohány a sporttáskákban

A Készenléti Rendőrség munkatársai két gyalogosnál 33 zacskó, 200 ezer forintot meghaladó értékű adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le.


Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 8-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök gyalogos közterületi szolgálatellátásuk során 11 óra 15 perckor Miskolcon, a Búza téri távolsági autóbusz-pályaudvaron két fiatalembert vontak ellenőrzés alá, akik a rendőröket észlelve megpróbáltak az intézkedés elől kitérni. Az igazoltatás ideje alatt B. Béla 26 éves harsányi lakos és 15 éves társa végig zavartan viselkedett, amire a náluk megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás eredménye választ adott.

Az egyenruhások a két fiatalember sporttáskáiból 33 zacskóban, összesen 17,5 kilogramm, 200 ezer forintot meghaladó értékű adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le

 

Az intézkedés alá vont két személyt további eljárás lefolytatása érdekében a készenléti rendőrök előállították a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek