2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Három napon belül bíróság elé állhat a rabló

Lezárt ügyek: Három napon belül bíróság elé állhat a rabló

Két órán belül elfogta és bíróság elé állítás céljából őrizetbe vette a rendőrség azt a nőt, aki egy kislánytól erőszakkal elvette a bevásárlásra kapott pénzét. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság, mert 2014. február 8-án 12 órakor Mád egyik utcájában egy 8 éves kislányhoz odalépett egy ismeretlen nő és pénzt kért tőle. A sértett miután ezt megtagadta, a támadó a gyermek ökölbe szorított ujjait szétfeszítetve erőszakkal elvette tőle a kezében tartott 300 forintot, majd a helyszínről eltávozott.

A forró nyomon bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók két órán belül azonosították, lakásáról előállították és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Szabina 22 éves helyi lakost.

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek