2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Tolvajrepeta – Elzárás a szalámi technikáért

Egymás után kétszer lopott ugyanabból a boltból az a kazincbarcikai férfi, akivel szemben a bíróság ily módon duplán hozott végzést. A szabálysértési törvény módosítása óta a kazincbarcikai tolvaj az elsők között van, aki visszaesőként került szabálysértési őrizetbe, illetve elzárást szabtak ki vele szemben. A napokban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint egy helyi élelmiszer áruházban tetten értek egy tolvajt. A 45 éves férfi egy üveg keserű likőrt, illetve egy rúd paprikás szalámit tolt a kabátja alá, amelyekkel fizetés nélkül akart távozni. A tranzakció azonban meghiúsult, mivel az üzlet biztonsági őre leleplezte a tolvajt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette az elkövetőt, egyben gyorsított eljárás keretében két nap alatt bíróság elé állította a férfit. A bíróság tulajdon elleni szabálysértés miatt öt nap büntetés-végrehajtási intézetben letöltendő elzárást szabott ki.

A 45 éves kazincbarcikai férfi szeptember 19-én újra visszatért ugyanabba boltba, ahol korábban rajtakapták, és ahonnan újfent szalámit akart ellopni. A megint tetten ért tolvajjal szemben a megismétlődő rendőrségi eljárás eredményeként a bíróság szeptember 20-án gyorsított eljárás keretében ezúttal 15 nap elzárást szabott ki.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek