2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Tisztasor: elfogták a garázssor betörőit Ózdon

Az ózdi Városőrök leleményességének köszönhetően a Bulcsú út fölött lévő garázssoron elkövetett négy garázsfeltörés gyanúsítottjait fogta el az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban.
A járőröző városőrök tettek bejelentést az Ózdi Rendőrkapitányság ügyeletére, mivel a garázssoron négy feltört ingatlant találtak. A helyszínre ért rendőr részletesen meghallgatta a járőröző városőröket, akik többek között elmondták, hogy a közelben három furcsán viselkedő fiatal férfire is felfigyeltek. A városőrök egyike mindhárom személyről pontos és részletes személyleírást tudott adni.

Az ügyben végzett adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a három férfi megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével így elfogásukra és előállításukra is sor került. Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az elkövetőkkel szemben.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek