2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tetőbontók Sóstófalván

A Szerencsi, Rendőrkapitányságra Sóstófalváról érkezett bejelentést, miszerint egy jelenleg lakatlan családi házat két illetéktelen éppen szétszedi. A helyszínre érkező rendőrjárőrök azt látták, hogy a lakás tetőszerkezetén egy személy tartózkodik és a leceket bontja. Továbbá az udvaron egy másik férfi a már lebontott elemeket pakolta. Az udvaron tartózkodó, amikor meglátta a rendőröket, akik őt felismerték, elszaladt a helyszínről. Ezt követően a tető részen tartózkodó és bontást végző fiatalkorú személy a járőrök felszólítására lemászott és elismerte a lopást.  Nem sokkal később 26 éves társa is visszatért a helyszínre.

A rendőrök mindkettőjüket előállították. A Szerencsi Rendőrkapitányság dolog ellen erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két elkövetővel szemben.  A 26 éves megyaszói férfit a rendőrség őrizetbe vette.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek