2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Együtt a mindennapokban: nyílt nap a Mezőcsáti Rendőrőrsön

Az előítélet és konfliktus-mentes viszony kialakítása, illetve annak fenntartása érdekében bemutatóval egybekötött nyílt napot tartott a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse.

A 2012. október 25-én immár második alkalommal megrendezett nyílt napnak ezúttal is a Mezőcsáti Egressy Béni Általános és Alapfokú Művészeti iskola adott otthont. A találkozón Mezőcsát, Igrici, Tiszatarján, valamint Tiszakeszi általános iskoláiból meghívott kisdiákok bepillanthattak a rendőrség mindennapjaiba. Láthattak bűnügyi-technikai, szolgálati kutyás és fegyverzeti bemutatót, kerékpáros ügyességi versenyen vehettek részt és a „meseautóba ülve” egy pillanatra ők is rendőrök lehettek.

A jelenlévő gyermekek ismételten felmérhették a képességüket a kerékpáros ügyességi versenyen, ahol a legjobbak tárgyjutalmat kaptak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-a-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek