2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az Encsi Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves vizsolyi lakos ellen. A férfi korábbi sérelme miatt egy fadarabbal a kezében egy helyi lakóház bejárati ajtaja előtt hangoskodott, kiabált majd egy lámpaburát összetört. Az elkövetőt a bejelentést követően a rendőrjárőrök előállították.

Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást egy fiatalkorú helyi lakossal szemben. Gagybátorban a fiú bement egy családi ház udvarára és egy kerítésléccel betörte az egyik ablakot, majd a tulajdonost akarta megütni. Személyi sérülés nem történt, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján éjfél körüli időben, Gesztelyben egy kocsmában többen előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A rendőri intézkedés során két helyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a cselekmény elkövetésével, a járőrök előállították.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 és egy 24 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Az elkövetők Miskolcon egy bontás alatt álló háznál, tettenérésükkor, a már kiszedett téglából eltulajdonítási szándékkal összepakoltak kb. 100 darabot.

Egy 33 éves miskolci férfi a Zsigmondi utcán személygépkocsijával közlekedve úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.. A rendőrjárőrök az iratok ellenőrzésekor azt is megállapították, hogy az autóst a Megyei Bíróság 2010 márciusától eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…