2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Terrorelhárítás Hejőpapiban

A telefonálástól számított tizenkét órán belül azonosítottak – s a borsodi Hejőpapiban el is fogtak – a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói egy férfit, aki robbantással fenyegetőzött.


A TEK csütörtök közleménye szerint a férfi szerda éjjel telefonált a 112-es központi segélyhívóra azzal, hogy az általa megnevezett közintézményekben három bomba fog robbanni, amelyeket társai helyeztek el az épületekben.
A férfi – mint a kommünikében olvasható – társainak szabadon bocsátását követelte, egy „közismert iszlám szervezetre” hivatkozott, és akcentussal beszélt.

A TEK és a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentés után 12 órával azonosították a férfit, majd csütörtök délben a Borsod megyei Hejőpapiban el is fogták, és előállították. Közveszéllyel fenyegetés elkövetésének alapos gyanúja miatt indult eljárás ellene.

MTI

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek