2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Telefonért rabolt

Vádemelési javaslat a miskolci rablóval szemben. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 48 éves J. Gyulával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. május 17-én a hajnali órákban Miskolcon a Corvin utcában a sértettől először cigarettát kért, majd átmenet nélkül annak értékeit is követelte. A férfi letépte áldozata övtáskáját, amiből kihullott a mobiltelefonja, amit elragadott tulajdonosától.

A sértett próbálta visszakérni az eszközt, de válasz helyett pofont kapott.

 A nyomozás eredményeként a rendőrök az eseménytől számított egy órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi J. Gyulát. A bűnügyi őrizetbe vett tettessel szemben a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, és a napokban az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek