2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Támogató biztonság

Rendszeresen támogatja a helyi önkormányzat a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságnak a közbiztonság érdekében tett erőfeszítéseit. Ez évben technikai eszközökkel gyarapodott a rendőrség.

Új eszközök a közbiztonság szolgálatában

A Tiszaújvárosi Önkormányzat már évek óta aktívan segíti a helyi rendőrkapitányság munkáját, technikai parkjának bővítését, infrastrukturális fejlesztését. A 2013. szeptember 10-én a város polgármestere Bráz György adta át a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon azokat az új eszközöket, amelyeket rendőrök vásárolhattak meg a több mint egymillió forint értékű felajánlásból.

A különféle informatikai, és bűnügyi technikai eszközöket dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és dr. Kalapos István r. alezredes, kapitányságvezető vette át, azzal az ígérettel, hogy az állomány idén is megszolgálja majd a támogatást.

 

Támogató tükör:

A már hagyományosnak mondható önkormányzati felajánlásokból az elmúlt években felújították és korszerűsítették az ügyeleti pultot, a szolgálati kutyák szállítására alkalmas eszközzel bővült a kapitányság járműparkja, lecserélték a számítógépparkot, és más infrastrukturális fejlesztéseket hajtottak végre.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek