2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Tanúk jelentkezését várjuk

Azon sofőrök jelentkezését várják az ózdi rendőrök, akik egy szabálytalanul közlekedő szürke színű DAEWOO Matiz miatt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerültek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05070/538/2018. bűnügyi számon közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 24 éves helyi férfival szemben.

J. Kálmánt 2018. február 28-án 17 óra 15 perckor Ózdon a rendőrök intézkedés alá kívánták vonni, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva megállás nélkül továbbhajtott gépjárművével. A járőrök a férfi után mentek, aki egy szürke színű DAEWOO Matizzal történő közlekedése során Ózdon a Rozsnyói úton, a Kőalja úton, a Mátyás király úton, illetve a Szőlőkalja úton több szabályosan közlekedő gépjárművezetőt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerített.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon szabályosan közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum