2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Táblagép volt a zsákmánya

A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták azt a férfit, aki egy hejőszalontai házból tulajdonított el egy tabletet.
Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2015. július 22-én a kora reggeli órákban tett bejelentést egy hejőszalontai lakos, mert családi házából az elmúlt éjszaka alatt ismeretlen tettes eltulajdonította a táblagépét.

A helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a tolvaj felkutatását, amely a bejelentéstől számított két órán belül eredménnyel is járt.

A rendőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították B. Ferenc 19 éves hejőszalontai lakost, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy az elmúlt éjszakán az egyik nyitott ablakon a házba bemászva tulajdonította el az elektronikai eszközt, amelyet a járőrök lefoglaltak tőle és visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek