2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Táblagép volt a zsákmánya

A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták azt a férfit, aki egy hejőszalontai házból tulajdonított el egy tabletet.
Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2015. július 22-én a kora reggeli órákban tett bejelentést egy hejőszalontai lakos, mert családi házából az elmúlt éjszaka alatt ismeretlen tettes eltulajdonította a táblagépét.

A helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a tolvaj felkutatását, amely a bejelentéstől számított két órán belül eredménnyel is járt.

A rendőrök a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították B. Ferenc 19 éves hejőszalontai lakost, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy az elmúlt éjszakán az egyik nyitott ablakon a házba bemászva tulajdonította el az elektronikai eszközt, amelyet a járőrök lefoglaltak tőle és visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum