2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Hozzák nyilvánosságra a budapesti olimpia megvalósíthatósági tanulmányát!

Az egyik napilap szerdai számában arról lehetett olvasni, hogy a szerkesztőség megszerezte a budapesti olimpia 1300 oldalas, mindeddig titokként kezelt magvalósíthatósági tanulmányát. Mint ismert, a Fővárosi Közgyűlés képviselőinek úgy kellett dönteniük az olimpiai szándéknyilatkozat elfogadásáról, hogy nem ismerhették meg ezt a lényeges, a szakmai döntéshozatal szempontjából elengedhetetlen dokumentumot, csak az abból készült vezetői összefoglalót.
A Jobbik szerint abszurd, hogy egy fővárosi képviselőnek a sajtóból kell értesülnie a feladat- és hatáskörét érintő kiemelt dokumentumok tartalmáról, ezért kérjük, hogy haladéktalanul tegyék mindenki számára hozzáférhetővé a tanulmányt. Felszólítjuk az illetékeseket, hogy hozzák nyilvánosságra: ténylegesen milyen költségei és kockázatai lennének a budapesti olimpiának, és azt is, mi a garancia arra, hogy Magyarország valóban profitálna a nemzetközi sportesemény megrendezéséből!

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum