2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Szellős volt a tolvaj rejtekhelye

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Egy körömi lopási ügyben hasznosította jó személy- és helyismeretét a sajószögedi körzeti megbízott.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 17 éves körömi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a későbbi gyanúsított 2014. augusztus 7-én a hajnali órákban bemászott Köröm egyik családi házának udvarára, ahonnan eltulajdonított egy benzinmotoros fűnyírót.

A rendőrségre történt bejelentést követően a helyszínre kiérkező sajószögedi körzeti megbízott személy-és helyismertének köszönhetően két órán belül azonosította, majd a rendőrkapitányságra előállította a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A gyanúsított kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, azonban az utca végén lévő bokros területen általa kialakított rejtekhelyről már nem került elő az eltulajdonított kerti szerszám.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum