2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Szellős volt a tolvaj rejtekhelye

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Egy körömi lopási ügyben hasznosította jó személy- és helyismeretét a sajószögedi körzeti megbízott.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 17 éves körömi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a későbbi gyanúsított 2014. augusztus 7-én a hajnali órákban bemászott Köröm egyik családi házának udvarára, ahonnan eltulajdonított egy benzinmotoros fűnyírót.

A rendőrségre történt bejelentést követően a helyszínre kiérkező sajószögedi körzeti megbízott személy-és helyismertének köszönhetően két órán belül azonosította, majd a rendőrkapitányságra előállította a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A gyanúsított kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, azonban az utca végén lévő bokros területen általa kialakított rejtekhelyről már nem került elő az eltulajdonított kerti szerszám.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek