2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott testi sértő

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai azonnal a sérült férfi segítségére siettek Tiszaújvárosban.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. augusztus 7-én a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során 20 óra 2 perckor Tiszaújváros, Mátyás király utcán két férfi közötti veszekedésre lettek figyelmesek. A járőrök látták, hogy a vita hevében egy fiatalember fellök egy középkorú férfit, aki a földre esik, miközben az indulatos fiatal elszalad. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal a földön fekvő férfi segítségére siettek, majd elfogták a futva távozó támadót.

Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság K. Ádám 27 éves helyi lakossal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum