2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szabadnapos rendőrök fogták el a miskolci rablót

A szabadnapjukat töltő rendőrök autójukból, annyit láttak, hogy egy fiatalabb férfi erőszakkal elveszi egy idősebb nő táskáját, majd futásnak ered, tette ezt a Készenléti Rendőrség két munkatársa is, hogy elfogják a támadót.
Miskolcon, a Szentpéteri kapui buszmegállóban várakozott 2021. február 17-én 10 óra 8 perckor egy 68 éves nő, amikor szó nélkül mellé lépett egy fiatal férfi, aki kisebb dulakodás után erőszakkal elvette a sértett táskáját. A bűncselekmény elkövetését látta a Készenléti Rendőrség éppen szabad idejét töltő két munkatársa is, akik azonnal szolgálatba helyezték magukat, és utánaeredtek a futva menekülő támadónak. A rendőrök 10 óra 10 perckor már beérték, majd elfogták a férfit.

A buszmegállóban földre esett 68 éves nő nem sérült meg, neki egy önzetlen férfi segített, amíg a szintén, a helyszín közelében lévő rendőrnők át nem vették az irányítást. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói biztosították a helyszínt miskolci kollégáik kiérkezéséig.  

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek