2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Szabadnapos rendőrök fogták el a miskolci rablót

A szabadnapjukat töltő rendőrök autójukból, annyit láttak, hogy egy fiatalabb férfi erőszakkal elveszi egy idősebb nő táskáját, majd futásnak ered, tette ezt a Készenléti Rendőrség két munkatársa is, hogy elfogják a támadót.
Miskolcon, a Szentpéteri kapui buszmegállóban várakozott 2021. február 17-én 10 óra 8 perckor egy 68 éves nő, amikor szó nélkül mellé lépett egy fiatal férfi, aki kisebb dulakodás után erőszakkal elvette a sértett táskáját. A bűncselekmény elkövetését látta a Készenléti Rendőrség éppen szabad idejét töltő két munkatársa is, akik azonnal szolgálatba helyezték magukat, és utánaeredtek a futva menekülő támadónak. A rendőrök 10 óra 10 perckor már beérték, majd elfogták a férfit.

A buszmegállóban földre esett 68 éves nő nem sérült meg, neki egy önzetlen férfi segített, amíg a szintén, a helyszín közelében lévő rendőrnők át nem vették az irányítást. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói biztosították a helyszínt miskolci kollégáik kiérkezéséig.  

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum