2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Bocsánatot kért a tolvaj!

Nyitva volt az autók ajtaja, a tolvaj mindent vitt, még az esernyőt is. Az encsi rendőrök fél nap azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves forrói férfival szemben. A gyanúsított 2021. február 13-án, az éjszakai órákban bement egy forrói portára, ahol a nyitva hagyott két autóból szinte minden mozdíthatót elvitt. A tolvaj többször fordult, a végén pedig bezárta maga mögött a korábban nyitva hagyott kaput. A férfi többek között autórádiók előlapját, pendrivokat, erősítőket, csavarhúzókat, hangszórókat, villáskulcsot, terménydarálót, műanyag rekeszt, illetve esernyőt vitt el a járművekből.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.  A tolvaj beismerő vallomásán túl bocsánatot is kért a sértettektől, mivel amikor reggel felébredt, már tudta, hogy rosszat tett.  

Az Encsi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az autó tulajdonosok minden esetben zárják be járműveiket, még az udvaron is, továbbá értékeiket se hagyják látható helyen az autóban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum