2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Szabadidős járőr bravúrja

A hazafelé tartó sárospataki járőr fogta el az ékszertolvajt.

A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. június 19-én 13 óra 15 perckor Sárospatak belvárosának egyik virágüzletébe bement egy férfi, majd az eladó figyelmét elterelve hátulról kitépte a nyakában lévő aranyláncát és olyan sietősen távozott, hogy menekülés közben elhagyta személyi igazolványát.

A tolvaj felkutatását a Sárospataki Rendőrkapitányság jelentős erők mozgósításával kezdte meg és 22 óra 45 perckor a rendőrkapitányság nappalos szolgálatból hazafelé tartó járőre Sátoraljaújhely belvárosában felismerte, majd kollégái segítségével előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Ádám 19 éves megyaszói lakost.

Az eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a beismerő vallomást tett terhelttel szemben bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek