2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Előzetesben a miskolci rablótrió

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el a három gyanúsítottnak.

Mint ismeretes rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen, akik Miskolc belvárosában idős emberektől vették el erőszakkal értékeiket.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök 2014. június 18-án az esti órákban Miskolcon elfogták a felsőgagyi 23 éves K. Gyulát és a 26 éves K. Anikót, valamint hernádnémeti társukat, a 18 éves L. Dezsőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás-, kifosztás- és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terhelteket bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit az eljáró nyomozási bíró 2014. június 20-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek