2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Súlyos sérülést okozott a gyorshajtás

Egy tehergépkocsi vezetője – az elsődleges adatok szerint – túllépte a megengedett sebességet, majd elsodort egy elektromos kerekeszékkel közlekedő vámosújfalui nőt.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 25 éves kenézlői férfivel szemben. A gyanúsított 2021. január 8-án 14 óra 5 perckor Vámosújfalun haladt tehergépkocsijával, amikor a Kossuth utcában nekiütközött egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nőnek. A mozgásában korlátozott 74 éves nő a balesetben nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A baleset rendőrségi vizsgálatának elsődleges adatai szerint a tehergépkocsi vezetője túllépte a megengedett sebességet.

A sebességtúllépése tragédiához vezethet! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya arra is felhívja még a figyelmet, hogy a gyorshajtás olyan kockázati tényező, ami veszélyezteti, hogy mindenki hazaérhessen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek