2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sikeres elfogásnak jutalom lett a vége

Az Edelényi Rendőrkapitányságra egy távfelügyeleti ág képviselője telefonon tett bejelentést, miszerint az egyik újságszaküzlet kirakatüveg betöréséről kapott riasztást.


A rendőrkapitányság ügyeletese azonnal riasztotta a járőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. A gyors és szakszerű rendőri intézkedéseknek köszönhetően a rendőrök a közelben elfogták és előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra N. A. damaki lakost, aki alaposan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével. A férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Az Edelényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított N. A-val szemben eljárást, illetve bíróság elé állítási javaslattal élt a Kazincbarcikai Városi Ügyészség felé.

A Telmon Kft. ügyvezető igazgatója másnap telefonon köszönte meg az Edelényi Rendőrkapitányság vezetőjének a gyors és sikeres intézkedést, majd a napokban ünnepélyes keretek között jutalomban részesítette az elfogásban jeleskedő rendőröket.

Az Edelényi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek