2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Sértetteket keres a rendőrség

Üzletszerűen elkövetett csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya.

A rendelkezésre álló információk szerint egy férfi 2011. augusztus és szeptember hónapjaiban, internetes hirdetésben az ausztriai Graz melletti területre munkalehetőséget ígért almaszedésre jelentkezőknek. A szervezés során az ország területén több személytől is készpénzt vett át kiutazási költség címén.

A „munkaszervező” férfi a megbeszélt időpontban a jelentkezők, illetve fizetők részére sem a kiutazást, sem a munkavégzést  nem biztosította, illetve azt eleve nem is állt szándékában, így szándékosan tévedésbe ejtett embereket, amivel anyagi  kárt is okozott.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik az említett internetes hirdetésre jelentkeztek, illetve az utazás költségét előre kifizették.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4.szám), illetve telefonon a 46/514-511-22-64 mellékű számon, vagy a   e-mail címen.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…