2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Segítség és másik út a bajban

Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője egy helyi tanintézményben tartott bűnmegelőzési előadást.

Szabó Péter r. törzsőrmester 2015. május 12-én 9 órai kezdettel az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskolában tartott egyfajta „személyiségfejlesztő tréninget” a tanintézmény 9. osztályos diákjainak. Az interaktív előadáson összesen 35 fő fiatal vett részt.

A nyomozó a tréning során arra fektette a fő hangsúlyt, hogy elmondja a résztvevőknek, hogy egy esetleges drogfogyasztói magatartás illetve kóros szenvedély kialakulása esetén, milyen emberi értékek kerülhetnek veszélybe és tűnhetnek el a fiatal életéből, mint például a család, a barátok, az egészség, a biztonság, melyeket pótolni nehéz vagy szinte lehetetlen.

A bűnmegelőzési szakember kérte a hallgatóságot, hogy a későbbiek során is bizalommal keressék bármilyen jellegű rendőrségre tartozó gondjukkal, kérdésükkel, hiszen baj esetén segítség és másik út mindig van.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…