2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Sátánnak hitte utastársát

 Vádemelési javaslat egy garázda utassal szemben.
Egy fiatal férfi 2013. július 14-én autóbuszra várakozott Ózdon, s közben észlelte, hogy valaki kitartóan nézi.
Miután felszálltak a járműre, a sértett azt hallotta, hogy „te sátán vagy, én nem utazok ilyennel”. A férfi ezt követően egy táska szíját a sértett nyaka köré tekerte és fojtogatni kezdte, aki megpróbált kiszabadulni, azonban támadója nagyon erősen tartotta, így csak egy másik, számára ismeretlen utas segítségével sikerült a hurkot levenni magáról. A támadó még ekkor is tovább dulakodott az ülésről felálló sértettel, aki akkor tudott csak szabadulni szorult helyzetéből, amikor a busz megállt.

A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította a serényfalvai 50 éves S. Józsefet, aki megalapozottan gyanúsítható a garázdaság vétség elkövetésével.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a serényfalvai gyanúsítottal szemben indított nyomozást 2013. augusztus 14-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek