2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Romagyilkosságok: továbbra is cáfolják a védett tanú létét

Továbbra is cáfolja a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), hogy egy, azóta védett tanú tippje segített elfogni azt a társaságot múlt csütörtökön Debrecenben, amelynek tagjait a hat halálos áldozatot követelő, romákat ért támadássorozattal gyanúsítják – írta a szerdai Magyar Nemzet. A lap ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a rendőrség keddi tájékoztatóján arról is beszámoltak: a terrorelhárító szolgálat mellett részt vett az akcióban az Omega nevű kommandó is, amely egyébként a tanúvédelmi programban résztvevők biztonságát hivatott garantálni.
 
A rendőri vezetők úgy nyilatkoznak, hogy az elfogás a hatóság érdeme, azt senki más nem segítette – olvasható a lapban, amely erre az álláspontra reagálva megkeresett egy általa meg nem nevezett biztonságpolitikai szakértőt is, aki azt mondta: „az Omega jelenlétét csak a védett tanú magyarázza”.

A lap által megkeresett szakértő szerint ez rávilágíthat arra is, hogy a nagyon kevés nyom után miként terelődhetett a rendőrség figyelme hirtelen Kislétáról a debreceni szórakozóhelyre.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek