2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Őrizetben a hétpróbás gyanúsított

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás, valamint más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárás három elkövető ellen.

Egyiküket, a 45 éves S.G.ózdi férfit, aki többszörösen is visszaesőnek számít, őrizetbe vette a rendőrség. A hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére is. Társai – egy 22 éves nő, illetve egy fiatalkorú fiú –szabad lábon védekezhetnek.

A 45 éves férfi különböző bűncselekmények elkövetésére bírta rá élettárását, illetve a fiatalkorú fiút. A rendőrségi nyomozás eredményeként S. G. megalapozottan gyanúsítható folytatólagosan bűnsegédként elkövetett kifosztás, kisebb értékre elkövetett lopás, kiskorú veszélyeztetése bűntett valamint garázdaság vétségének elkövetésével.
A rendelkezésre álló adatok szerint a három elkövető több alkalommal is lerészegítettek egy férfit, majd miután lakására kísérték, tehetetlenségét kihasználva pénzt tulajdonítottak el tőle.
A gyanú szerint a férfi többek között arra bírta rá élettársát, hogy volt gondozottja pénzét is ellopja. Egy alkalommal pedig egy csernelyi házba törtek be, ahonnan különböző értékeket loptak el. A 45 éves férfi a gyanú szerint rendszeresen bántalmazta élettársát.
A gyanúsított ezidáig hét alakommal volt már büntetve lopás, magánokirat hamisítás, zsarolás, garázdaság, testi sértés, hivatalos személy elleni erőszak, illetve orgazdaság miatt. A férfi júniusban szabadult előző börtönbüntetése után.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján:

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kölykök a csomagban
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy román furgonba pakolt csomagok k…

További cikkek

Kölykök a csomagban
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy román furgonba pakolt csomagok k…