2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Repülő kerékpár

Nem bogár, bicikli csapódott a szélvédőnek. A Mezőkövesd Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást egy mezőkövesdi férfival szemben. A gyanú szerint az egyik mezőkövesdi utcán egy férfi előzetes szóváltás után kerékpárját rádobta a sértett személygépkocsijának szélvédőjére. A cselekmény az utcán tartózkodókban félelmet és megbotránkozást keltett. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja a gyanúsított bíróság elé állításának feltételeit.

Őrizetben a karácsonyi tolvaj
Minden ügy fontos. A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói egy hosszantartó végül sikeres eljárás eredményeként őrizetbe vettek egy lopással megalapozottan gyanúsítható férfit. A 32 éves miskolci gyanúsított még tavaly karácsonykor lopott el egy miskolci ingatlanból arany ékszert, illetve készpénzt több mint 150 000 forint értékben. A rendőrség május 12-én vette őrizetbe B. J.-t, akivel szemben lopás miatt folytat eljárást a nyomozóhatóság.

Gondozástalanság
Az Encsi Rendőrkapitányság csalás gyanújával indított eljárást egy szikszói nővel szemben, aki több hónapon keresztül kisebb-nagyobb pénzösszegeket vett fel egy idős férfitól. Az elkövető abban a hiszemben tartotta a férfit, hogy gondozásba veszi őt, előtte azonban különböző indokokkal – például lakásfelújítás – pénzt kért a sértettől. A hónapokig tartó hitegetés, és több százezer forint oda adása után a férfi feljelentést tett a hatóságoknál. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek